photo: Marthijn Uittenbogaard
News Biography Publications Links Contact search

E-mail aan Pim Fortuyn

© 10 maart 2002 Marthijn Uittenbogaard
Hallo Pim Fortuyn,

Ik ben bestuurslid van de Vereniging Martijn, een vereniging voor acceptatie van pedofilie. We raden vandaag de dag echter iedereen aan zich aan de wet te houden omdat seksuele contacten met minderjarigen onder de huidige omstandigheden erg schadelijk kunnen zijn voor de kids. Wel zijn we voor een andere wetgeving, uiteraard nadat het volk hier ook van overtuigd is.

Ik heb je column (de moderne schandpaal) gelezen en het leek mij interessant om u te vragen of u een interview wilt geven voor ons blad "OK Magazine" dat naar onze leden gaat, enkele wederverkopers en sinds kort ook naar media (kranten, bladen, tv) en politieke organisaties. Leefbaar Nederland stelde er trouwens geen prijs op :-). Dit was na jouw vertrek.

U zult vast zeer weinig tijd hebben maar wij zullen het uiteraard zeer op prijs stellen als u toezegt. Ons blad komt vijf maal per jaar uit. Mocht u meer willen weten dan kunt u van alles vragen per e-mail maar ook kunt u onze website bekijken: www.martijn.org.

Wat wij willen is een betere wereld voor iedereen (wie wil dat niet). Wij zijn van mening dat de kinderjaren verbeterd kunnen worden als ze meer seksuele vrijheid krijgen. Kunnen praten over (seksuele) gevoelens is al zeer belangrijk maar heel vaak nog geen werkelijkheid. Ik mistte in mijn kinderjaren overigens een relatie met een volwassen man. Fantaseerde erover maar in de praktijk was mijn jeugd erg anti-seksueel. Behalve masturbatie en fantasie dus. Tegenwoordig heb ik soms seks met volwassenen, niet met kinderen waar ik wel vooral op val (dit is niet alleen seksuele aantrekkingskracht overigens). De huidige politiek wil zelfs van het klachtdelict af. D.w.z. alles onder de zestien vervolgbaar zonder klacht van betrokkene of ouders. Dit allemaal onder druk van de publieke opinie (/media-opinie). De politiek is vooral zetelgeil, hebben weinig tot geen idealen, is niet helemaal waar maar hun idealen leveren ze snel in als men meent dat dat zetelverlies voorkomt. Angst regeert!

De huidige pers negeert ons al jaren (met heel af en toe een uitzondering), ik ben wel op AT-5 een keer geweest en binnenkort ben ik daar met de voorzitter van Martijn bij Rob Muntz in zijn programma "normen en waarden" te zien. Wel eng/gevaarlijk maar ja, weinigen durven in dit politiek correcte land iets te doen. Daarom spreekt mij jouw moed om je meningen te verkondigen (die vaak nog goed onderbouwd zijn ook) mij zeer aan.
Op de Roze Zaterdag anno 2001 waren we ook niet welkom. In 2000 hadden we wel meegedaan maar de politiebond merkte ons op en deed het jaar daarop lastig. Hopelijk kunnen we dit jaar wel weer van de partij zijn maar je moet tegenwoordig wel voor je lijf vrezen in dit politiek "correcte" Nederland. Politieke correctheid is zeer gevaarlijk, wat vroeger correct was kan men nu belachelijk vinden, zo is het altijd al geweest. Laat ook andere meningen horen, zo kunnen we verbeteren en belachelijke standpunten haal je zo ook onderuit, dus waar is men bang voor als men het zo goed weet. Dit geldt voor de pers en niet voor jou uiteraard.

Ik hoop dat je dit te lezen krijgt en dat je terug mailt. (Op dit mail-adres: [edit]@zonnet.nl), gewoon repley-en dus.

Groetjes en blijf jezelf,

Marthijn Uittenbogaard
29jr, Leiden
Staat er onverhoopt een typ-/spel-/taal- of feitelijke fout in bovenstaande tekst?
Of wilt u reageren op de tekst? Dan hoop ik dat u contact opneemt.
"Wees eerlijk en laat zien wie je bent."
"Kinderen moeten veel meer zeggenschap krijgen."
"Alle zedenwetten moeten weg."
"Pedohaat heeft niets met seks te maken."
"We gaan verkeerd met seksualiteit om."
"Hoe zinniger wat je zegt, hoe bozer men wordt."
"Zonder pedofilie zou de wereld veel armer zijn."