photo: Marthijn Uittenbogaard
News Biography Publications Links Contact search

Dan groeit de liefde en denk je toch echt ik moet hem dat laten weten

© 22 mei 2021 Marthijn Uittenbogaard

8 mei

Hoi,

Die UvA-student was totaal niet lelijk alleen niet mijn type. De VU-student (want die ander studeert aan de VU) was echt knap (vond mijn partner Lesley ook). We hadden het nog over metoo-affaires en ik zei het logisch te vinden wanneer een leerkracht (m/v) toch een keer laat weten dat hij of zij iemand aantrekkelijk vind [vindt]. Ik zag deze knappe jongen eenmalig dus heb geen diepgaande gevoelens voor hem, maar je zou hem maar een paar keer per week in je collegebank zien. Dan groeit de liefde en denk je toch echt ik moet hem dat laten weten. Bij weggaan zei ik nog even dat hij knap was en dat ik dat mag zeggen omdat ik geen leraar ben. Knap en een lief karakter. Ik oordeel snel.

Het is in universiteitswerelden altijd traditie dat jongelingen klusjes moeten doen voor de oudere garde. (Vind ik een rare traditie, helemaal dat ontgroenen maar ja ben dan ook geen universitair iemand. Ik bedoel ga dan aan SM doen als je daar van houdt in plaats van verkapt.) Vandaar dat men hen helemaal naar het oosten zond (Hengelo). Alhoewel eentje oorspronkelijk uit Amersfoort-regio kwam. Dus dat ligt al eind op de weg richting Twente.

groet,
Marthijn

Ha Marthijn, goed om te horen dat onze toyboys zich hebben gedragen. Meeloper II werd onverwacht zo jaloers van dit bericht dat hij zijn gezichtshaar heeft afgeschoren - we sturen je de foto's later door.

bron: 'Correspondentie'; Propria Cures; 131e jaargang, N° 21; 22 mei 2021

[Email-correspondentie tussen Uittenbogaard en redactie propria Cures. Niet als ingezonden brief ingestuurd overigens.]
Staat er onverhoopt een typ-/spel-/taal- of feitelijke fout in bovenstaande tekst?
Of wilt u reageren op de tekst? Dan hoop ik dat u contact opneemt.
"Wees eerlijk en laat zien wie je bent."
"Kinderen moeten veel meer zeggenschap krijgen."
"Alle zedenwetten moeten weg."
"Pedohaat heeft niets met seks te maken."
"We gaan verkeerd met seksualiteit om."
"Hoe zinniger wat je zegt, hoe bozer men wordt."
"Zonder pedofilie zou de wereld veel armer zijn."