photo: Marthijn Uittenbogaard
News Biography Publications Links Contact search

Dagvaarding

Marthijn Uittenbogaard

© 25 december 2021

Boekverbranding, waar we nu zogenaamd tegen zijn...

Ik blijf hopen dat er mensen op gaan staan die voor de vrijheid van meningsuiting zijn en voor de vrijheid van het citeren van wetenschappelijke studies. Deze vrijheid neemt men mij af middels deze zaak. Dat is puur fascisme. Sites die ik al jaren online heb staan - Brongersma.info zelfs voordat de Vereniging Martijn definitief werd verboden en de autoriteiten deze site al goed in de gaten hielden: wat ze tegen een AD-journalist vertelden, toen deze site in het nieuws kwam - zijn zogenaamd ineens reden om mij te vervolgen. Op de avond voor kerst ontving ik onderstaande dagvaarding. Met een handtekening van een officier van justitie maar diens naam ontbreekt.

De reden dat men mij vervolgt, is omdat ik als een van de weinigen eerlijk ben en een discussie wil, gebaseerd op wetenschappelijke feiten over elk onderwerp. Dus ook over pedoseksualiteit. Je hebt namelijk positief en negatief beleefde pedoseksuele relaties. Dat blijkt uit de wetenschappelijke artikelen, die goedgekeurd zijn door wetenschappelijke redacties, voordat deze in journals geplaatst werden. Als ik deze citeer, schrijft het OM erbij: Uittenbogaard beweert dat er ook positieve pedoseksuele relaties bestaan. Nee, ik citeer enkel de wetenschap. Dit willen fascisten niet, daar ze zich anders schuldig moeten gaan voelen. (Ze weten donders goed dat ze fout zitten, maar als niemand dat ooit zegt, kunnen ze zich voor de gek houden en op zondebokken blijven jagen.) Ook ontneem ik hen anders het kristallisatiepunt om het fascisme in te voeren. In het verleden werden Joden en homo's om deze reden vervolgd. De feiten werden ontkent. Er werd massaal over ze gelogen in de massamedia. En zelf werden ze monddood gemaakt. De zedenpolitie heeft de moraal (een fascistische moraal gezien het heden en het verleden) altijd boven mensenrechten staan. Leed voorkomen is niet waar zij primair voor staat. Ook kinderleed niet. Terwijl ik voor een discussie ben en voor wetgeving gebaseerd op feiten aangaande schadelijkheid en onschadelijkheid. Enkel schadelijke relaties voorkomen en bestraffen. Niet-schadelijke uiteraard niet.

Ook vervolgt men mij om het verleden uit te wissen, toen politici zich nog wel baseerden op de feiten aangaande pedoseksualiteit. Dit verleden staat op mijn site in talloze citaten. Tegenwoordig doen alle politieke partijen aan populisme/fascisme. Levensgevaarlijk gelet op een eeuw geleden! Ook veroorzaakt deze fascistische houding - ook in de massamedia! - nu al voor heel veel onnodig leed. Dat men dat niet doet is omdat men het fascisme terug wil, omdat men zondebokken nodig heeft om alle frustraties - die andere oorzaken hebben: neoliberalisme bijvoorbeeld - op af te reageren. Hitler had de Joden en de homo's. De huidige fascisten hebben de moslims en de zogenaamde pedofielen. Ik ben een held, dat ik me aan de waarheid blijf houden en niet zwicht voor megaterreur en fascisme. Dat je niet veilig deze discussie mag voeren blijkt ook uit het geweld tegen mijn adres door de jaren heen, waar de autoriteiten zo goed als nooit iets tegen ondernamen! Ook dat is puur fascisme. Je krijgt geen bescherming als mensen je willen vermoorden, je deur met een bom opblazen etc. Dan zijn de aanslagplegers dus de stoottroepen van de autoriteiten en van de massamedia die ze of hiertoe aanzetten en/of hiervan wegkijken.

Nederland is een eng land, waar politici, journalisten en de autoriteiten, of het fascisme invoeren of laf er niets tegen ondernemen. En dat bijna massaal en totalitair. Ik ben een van de weinige opiniemakers die zich wel durft uit te spreken tegen misstanden. Anderen durven alleen kritiek te uiten op landen als China en Hongarije. Of op outsiders-partijen zoals PVV en FvD: kritiek die ze niets kost.Dagvaarding (pagina 1)
1
Dagvaarding (pagina 2)
2
Dagvaarding (pagina 3)
3
Staat er onverhoopt een typ-/spel-/taal- of feitelijke fout in bovenstaande tekst?
Of wilt u reageren op de tekst? Dan hoop ik dat u contact opneemt.
"Wees eerlijk en laat zien wie je bent."
"Kinderen moeten veel meer zeggenschap krijgen."
"Alle zedenwetten moeten weg."
"Pedohaat heeft niets met seks te maken."
"We gaan verkeerd met seksualiteit om."
"Hoe zinniger wat je zegt, hoe bozer men wordt."
"Zonder pedofilie zou de wereld veel armer zijn."