photo: Marthijn Uittenbogaard
News Biography Publications Links Contact search

Heksenjacht op pedofielen lijkt op vervolging

(Metro - Geplaatst)

© 31 augustus 2005 Marthijn Uittenbogaard
LPF-Tweede-Kamerlid Eerdmans zegt in de Metro van 29 augustus jl.: ''Ook zou ik graag satellietbandjes willen, bijvoorbeeld voor pedoseksuelen, zodat er een alarm gaat als ze in de buurt van scholen komen''. Tot begin jaren zeventig van de vorige eeuw werden er in Nederland homoseksuelen gecastreerd. Later wist men beter. Tot de jaren zeventig had men wetenschappelijk bewijs goed bezig te zijn, maar niet heus. Ik vind maatregelen tegen pedoseksuelen, zoals het opsluiten van deze mensen al dan niet met opgelegde tbs zeer inhumaan, zolang men geweldloze pedoseksuelen niet scheidt van de gewelddadige. Nu zijn alle maatregelen vergelijkbaar met de homovervolging van weleer.

Ik daag Eerdmans uit (en niet alleen hem) om eens met bewijzen te komen dat geweldloze pedoseks schadelijk is voor kinderen. Dit is hij verplicht daar hij en anderen, mensen laat opsluiten en laat behandelen (zoals chemische castratie).

[Afgelopen week was in NOVA de pas verschenen homo-encyclopedie te zien. In dit boek staat pedofilie op verschillende plaatsen positief omschreven, en terecht. Ik citeer uit dit boek: ''In Nederland deed Theo Sandfort onderzoek naar zulke pedofiele relaties. Hij kwam tot de conclusie dat zulke contacten meestal niet schadelijk zijn. Andere onderzoekers stelden vast dat zulke verhoudingen alleen nadelige gevolgen hebben als de volwassenen geweld gebruiken of daarmee dreigen dan wel macht uitoefenen over de kinderen, zoals ouders of leraren.'' (Sandfort onderzocht of er positieve pedoseksuele relaties bestonden. Deze bestonden er, maar hij heeft niet onderzocht wat het percentage hiervan is. Dit ter correctie op het citaat.)]

Pedoseksuelen én pedofielen zijn het slachtoffer van een maatschappij die tegen kinderemancipatie vecht. [Seksualiteit is slechts het middel.] Ik daag NOVA (en anderen) uit om eens een eerlijke discussie toe te staan in plaats van het verkondigen van vooroordelen[, wat ze al sinds jaar en dag doen].


Titel door Metro verzonnen. Tussen vierkante haken niet in Metro-versie.
Staat er onverhoopt een typ-/spel-/taal- of feitelijke fout in bovenstaande tekst?
Of wilt u reageren op de tekst? Dan hoop ik dat u contact opneemt.
"Wees eerlijk en laat zien wie je bent."
"Kinderen moeten veel meer zeggenschap krijgen."
"Alle zedenwetten moeten weg."
"Pedohaat heeft niets met seks te maken."
"We gaan verkeerd met seksualiteit om."
"Hoe zinniger wat je zegt, hoe bozer men wordt."
"Zonder pedofilie zou de wereld veel armer zijn."