photo: Marthijn Uittenbogaard
News Biography Publications Links Contact search

Reactie op verdachte in de zaak Luik

© 1 juli 2006 Marthijn Uittenbogaard
'Standaardreactie' van mij door de jaren heen op forums:

Mochten de genoemde feiten hier waar zijn (zie: http://frontpage.fok.nl/nieuws/66117) dan vind ik in dit geval ook dat hij kort heeft gezeten.

Er is veel willekeur daar sommigen langer zitten voor bezit van kinderporno en een kind afgedroogd te hebben waarvan deskundigen plus kind zelf zeggen dat er niets seksueel is gebeurd. Veel willekeur dus. De goeden lijden onder de slechten wanneer er geen open debat komt over de afzonderlijke gevallen. Laatst in de VS iemand vermoord door een pedohater omdat hij op een website stond als kinderverkrachter. Wat was het geval. Toen hij 19 of 20 was had hij vrijwillig seks met een 15 jarige (bijna 16 min op een maand na). Was ze een maand ouder dan was hij nooit veroordeeld geweest en nu dus niet vermoord. Op alle forums staat: goed zo dat deze pedofiel is vermoord, want het slachtoffertje heeft levenslang...
Lekker ook voor jongeren die op alle fronten seksueel worden belemmerd en bang worden gemaakt.

Ook kweekt men verkrachters in de huidige tijd. Dit zeggen ook steeds meer deskundigen. De hetze werkt kindermoord en kinderverkrachting juist in de hand. Iets wat ik altijd al beweer. Juist in seksueel repressieve monogame culturen worden er meer vrouwen verkracht dan in tolerante culturen. Maar het erge is dat men een paar extra verkrachtingen maar op de koop toeneemt om toch elke dag in de krant artikelen te kunnen hebben dat kindertjes onschuldig en seksloos zijn. De seksuele onderdrukking vindt men belangrijker dan kinderleed. De boosheid die dit kinderleed oproept reageert men wel af op 'de pedofiel'. Dit terwijl de meeste pedo's juist aardige mensen zijn die de oplossing hebben. De oplossing voor een maatschappij met minder haat en angst en minder misbruik, seksueel als niet-seksueel misbruik. Dat laatste lijdt ook onder de selectieve aandacht, men heeft zondebokken nodig om eigen schuldgevoelens af te kopen. Schuldgevoelens dat anderen kinderen opvoeden: school, kinderopvang (zij mogen niet te close worden vandaar de barrière die de sekswaanzin veroorzaakt.)
Staat er onverhoopt een typ-/spel-/taal- of feitelijke fout in bovenstaande tekst?
Of wilt u reageren op de tekst? Dan hoop ik dat u contact opneemt.
"Wees eerlijk en laat zien wie je bent."
"Kinderen moeten veel meer zeggenschap krijgen."
"Alle zedenwetten moeten weg."
"Pedohaat heeft niets met seks te maken."
"We gaan verkeerd met seksualiteit om."
"Hoe zinniger wat je zegt, hoe bozer men wordt."
"Zonder pedofilie zou de wereld veel armer zijn."